Preparam el canvi segur a Andratx amb una Assemblea Oberta a tota la ciutadania per elaborar conjuntament el programa electoral

Preparam el canvi segur a Andratx amb una Assemblea Oberta a tota la ciutadania per elaborar conjuntament el programa electoral

Els Socialistes d’Andratx han celebrat una Assemblea Oberta a tota la ciutadania per AO Andratx 16-12-14començar a preparar el canvi segur al municipi i fer un llistat amb totes les propostes dels veïnats i veïnades i així elaborar de manera conjunta el programa electoral.

En un diàleg obert centrat en les qüestions que es poden dur a terme des de l’Ajuntament d’Andratx, els i les assistents han marcat com a mancances del poble la coberta del pavelló o la deficient reconstrucció de la Plaça Nova. En canvi, les idees dels andritxols per millorar el municipi passen per recuperar edificis municipals i donar-los una utilitat, retransmetre els plenaris en directe o impulsar beques i cursos de formació per a joves i adults.

A partir d’ara, tant el portaveu socialista, Miguel Ángel López, com la secretària general, Xisca Adrover, agruparan totes les idees recollides en temàtiques i les transformaran en propostes electorals que podran ser esmenades i rectificades abans de ser aprovades definitivament.

En aquest sentit, els Socialistes de Mallorca continuen el seu recorregut per tots els municipis de l’illa escoltant activament les queixes i alternatives dels ciutadans i ciutadanes per incorporar-les al projecte que garanteixi un canvi segur el maig de 2015.