Pepa Ramis recull les propostes de la ciutadania ”per definir el Binissalem alternatiu que tanta gent reclama”

Pepa Ramis recull les propostes de la ciutadania ”per definir el Binissalem alternatiu que tanta gent reclama”

Els Socialistes de Mallorca continuen amb la seva aposta d’estar al carrer i escoltar AO Binissalem 14-12-14les demandes de la ciutadania per fer un programa electoral conjunt i participat. És per això que aquest dissabte horabaixa s’ha celebrat una nova Assemblea Oberta a Binissalem, en la qual la secretària general, Pepa Ramis, ha manifestat que l’objectiu és “definir el Binissalem alternatiu que tanta gent reclama”.

En aquest sentit, Ramis ha explicat que “volem fer feina des d’abaix, amb alternatives que es puguin dur a terme i que siguin des del poble i per al poble”. En conseqüència, s’ha fet un bon recull d’idees dels veïnats i veïnades per millorar el municipi, després que els assistents hagin respost a les preguntes: què és el que més t’agrada de Binissalem, què és el que menys t’agrada i què canviaries.

Durant el transcurs de l’Assemblea, els Socialistes de Binissalem han constatat el fracàs de l’Ajuntament a l’hora de protegir el patrimoni, “gran valor d’aquest poble i que a més repercuteix en el turisme i l’economia local”, ha manifestat un dels assistents.

A més a més, els binissalemers i binissalemeres que han participat a l’acte han insistit en la necessitat de millorar el transport públic sobretot a les nits i els caps de setmana, la manca de contenidors de fems i la manca de manteniment i neteja al municipi.

El programa electoral dels Socialistes de Binissalem segueix obert i tothom que vulgui fer aportacions ho pot fer a través de la plana web www.convenciomunicipal.conferenciapsib2015.org i a les xarxes socials sota el hastag #TufasBinissalem i #TufasMallorca.