Francesc Miralles defensa que el Consell de Mallorca adquireixi les polítiques de joventut “perquè el futur són els joves”

Francesc Miralles defensa que el Consell de Mallorca adquireixi les polítiques de joventut “perquè el futur són els joves”

El candidat del PSIB-PSOE a la presidència del Consell de Mallorca, Francesc AO Joves 10-01-10Miralles, ha participat avui a una Assemblea Oberta amb joves a Esporles per recollir les seves propostes de cara a la confecció del programa electoral.

En ella, el socialista ha defensat que el Consell adquireixi “d’una vegada per totes les polítiques de joventut que li pertoquen en compliment de l’Estatut d’Autonomia perquè els joves són el futur”.

Amb l’objectiu d’escoltar les inquietuds i preocupacions dels i les joves de Mallorca, Miralles ha remarcat que “volem tenir en compte els joves per fer el programa electoral i a l’hora d’executar polítiques des del Consell de Mallorca perquè el futur d’aquesta illa va associat a ells”.

A més a més, el candidat socialista ha convidat a tothom a participar a les Assemblees Obertes que està celebrant el PSIB-PSOE pels pobles de Mallorca per recollir propostes i dur-les a debatre i concloure a la Convenció Municipal, “d’on sortirà el programa amb el que ens presentarem davant la ciutadania per obtenir el seu suport a les eleccions del 24 de maig”.

Els i les joves socialistes de Mallorca han manifestat preocupacions en temes mediambientals, ocupació, cultura i transport públic. En aquest sentit, han proposat millorar i augmentar l’educació ambiental a les escoles, crear una renta bàsica d’emancipació per ajudar al col•lectiu jove a trobar un futur i adaptar el transport públic a les necessitats dels i les estudiants.

A la trobada també han pres part la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, el coordinador de la Convenció Municipal, Juan Recasens, el conseller socialista Miquel Àngel Coll, el secretari general de les Joventuts Socialistes de Mallorca, Gabriel De Hevia, i el candidat a la batlia d’Esporles, Juli Dalmau, entre d’altres.

El programa electoral dels Socialistes de M allorca segueix obert i tothom que vulgui fer aportacions ho pot fer a través de la plana web www.convenciomunicipal.conferenciapsib2015.org i a les xarxes socials sota el hastag #TufasMallorca.

Al final de l’Assemblea, tots els participants s’han fet una foto amb el lema “Je Suis Charlie” com a mostra de suport a les víctimes dels atemptats de França