Francesc Miralles aposta per un Consell de Mallorca obert “que sigui capaç d’engrescar i solucionar els problemes de tothom”

Francesc Miralles aposta per un Consell de Mallorca obert “que sigui capaç d’engrescar i solucionar els problemes de tothom”

Els Socialistes de Mallorca han celebrat una Assemblea Oberta a tota la ciutadania a Marratxí, a la que han assistit el candidat socialista al Consell de Mallorca, Francesc Miralles i el candidat socialista a la batlia de Marratxí, Miquel Cabot, per escoltar les propostes dels veïnats i veïnades i elaborar un projecte per aconseguir el canvi segur al municipi i a Mallorca.

En aquest sentit, Miralles ha explicat als assistents la situació actual en la que es troba la institució insular i ha apostat per un Consell de Mallorca “obert i que sigui capaç d’engrescar i solucionar els problemes de tothom”.

Aquesta serà la manera de governar el Consell si Miralles és elegit president, “perquè aquests 4 anys la institució ha estat tancada i és desconeguda per molta gent”. Contra això, el PSIB-PSOE celebra jornades participatives com l’Assemblea Oberta d’avui, perquè “així podem apropar el Consell a la ciutadania i fer saber la importància que té, ja que gestiona els serveis socials de l’illa en una època de tantes dificultats com la que vivim”, ha remarcat Miralles.

El candidat socialista al Consell de Mallorca ha valorat molt positivament la participació dels veïnats i veïnades de Marratxí perquè “ens ajuda a recaptar informació pels programes electorals locals, per Mallorca i per Balears i aconseguir el canvi de manera conjunta”.

Miquel Cabot: “Volem un projecte proper i amb el que tothom es senti identificat

Per part seva, el candidat del PSIB-PSOE a la batlia de Marratxí, Miquel Cabot, ha Miralles i Cabotexplicat que l’Assemblea Oberta d’avui “vol ser una demostració de la nostra idea de transparència i participació que ha de tenir el municipi”. Per això, els i les socialistes han reunit un bon nombre de gent perquè facin aportacions, aportin les seves idees pel municipi i a partir d’aquí elaborar el projecte socialista pels propers 4 anys.

Finalment, Cabot ha insistit en què l’objectiu dels Socialistes de Marratxí és el

El programa electoral per Marratxí i per Mallorca segueix obert a través de la web www.convenciomunicipal.conferenciapsib2015.org i les xarxes socials sota el hastag #TufasMarratxí i #TufasMallorca.aborar un projecte “proper, amb el que els ciutadans i ciutadanes es sentin identificats ja que serà elaborat conjuntament amb ells”.