Els Socialistes de Pollença recullen les aportacions ciutadanes en una Assemblea Oberta centrada en turisme i economia local

Els Socialistes de Pollença recullen les aportacions ciutadanes en una Assemblea Oberta centrada en turisme i economia local

Els Socialistes de Pollença han celebrat una Assemblea Oberta per elaborar el AO Pollença 21-01-15programa electoral de manera compartida amb els veïnats i veïnades del municipi, incorporant les seves preocupacions i idees. En aquest sentit, el portaveu del Grup Municipal Socialista, Toni Cànaves, ha explicat que l’objectiu de la trobada és “elaborar un projecte real i proper a les necessitats que té el poble”.

De fet, bona part de l’assemblea s’ha centrat en debatre i fer propostes sobre un dels àmbits que més afecten a dia d’avui al municipi: el turisme i la necessitat de desestacionalitzar la temporada. En aquest sentit, els i les assistents han donat idees relacionades amb la dinamització de l’economia local i la millora de la mobilitat i el transport públic com a instruments per allargar la temporada turística.

A més a més, Cànaves també ha fet un llistat de propostes fetes pels veïnats relacionades amb l’àmbit cultural, la participació ciutadana i manteniment i neteja d’espais públics, entre molts altres temes.

L’Assemblea Oberta ha comptat amb el portaveu socialista a l’Ajuntament, Toni Cànaves, el secretari general dels Socialistes de Pollença, Javier Barba, el coordinador de la Convenció Municipal dels Socialistes de Mallorca, Juan Recasens, a més d’una nombrosa participació de veïnats i veïnades.

Cànaves ha valorat molt positivament l’acte que “ha servit per començar a definir el projecte de futur per Pollença” i que serà garantia d’un canvi segur pel municipi. Ara, s’agruparan totes les aportacions per temes i seran debatudes i esmenades a la Convenció Municipal del 21 de febrer.

El programa electoral segueix obert per a tothom que vulgui participar-hi, a través de la plana web www.convenciomunicipal.conferenciapsib2015.org i a les xarxes socials sota els hastags #TufasPollença i #TufasMallorca.