Els Socialistes de Campanet celebren una Assemblea Oberta per recollir totes les propostes “d’aquells que volen un poble millor”

Els Socialistes de Campanet celebren una Assemblea Oberta per recollir totes les propostes “d’aquells que volen un poble millor”

Els Socialistes de Campanet han celebrat una Assemblea Oberta per escoltar les AO Campanet 15-01-15inquietuds dels veïnats i veïnades del poble per elaborar de manera compartida el programa electoral municipal i insular. En aquest sentit, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, ha explicat que “hem de fer un projecte ajustat a les necessitats i preocupacions de cada ciutadà, amb solucions reals”.

Sobre el procés d’Assemblees Obertes que estan celebrant els Socialistes de Mallorca arreu de l’illa, Cano ha insistit en què des del PSIB-PSOE “volem fer una política diferent i donar a la ciutadania la veu i el protagonisme a l’hora de dissenyar el projecte de poble i d’illa que volem”.

Per això, s’ha fet un llistat amb totes les aportacions dels assistents a l’assemblea que es podran debatre i esmenar per ser incloses o rebutjades al document marc de la Convenció Municipal.

A més a més, la secretària general dels Socialistes de Campanet, Rosa Maria Bestard, ha apuntat que “és molt important que siguin els propis veïnats del municipi els que ens diguin quin poble volen perquè això ens permetrà tenir un programa electoral compartit amb ells”.

D’aquesta manera, els i les assistents han parlat de cultura, serveis socials, serveis públics, manteniment d’espais municipals, joventut, seguretat ciutadana, ocupació i residus, temes sobre els que han sortit un bon grapat de debilitats, propostes i també coses positives a seguir potenciant.

Així i tot, la ciutadania pot seguir fent les aportacions sobre el seu poble o en àmbit insular a la web www.convenciomunicipal.conferenciapsib2015.org i a les xarxes socials sota el hastag #TufasMallorca.

Share in Menéame