Catalina Cladera prepara el canvi a Sa Pobla escoltant a la ciutadania per elaborar un projecte conjunt i obert

Catalina Cladera prepara el canvi a Sa Pobla escoltant a la ciutadania per elaborar un projecte conjunt i obert

El PSIB-PSOE ha celebrat una Assemblea Oberta a Sa Pobla, on la candidata AO Sa Pobla 17-12-14socialista a la batlia, Catalina Cladera, ha escoltat a la ciutadania “per elaborar un projecte conjunt i obert que consolidi el canvi al municipi”.

En aquest sentit, Cladera ha fet un llistat amb les aportacions dels veïnats i veïnades com són la dinamització dels espais públics, la posada en marxa d’uns pressuposts participatius com ja fa l’Ajuntament socialista d’Algaida, impulsar el treball conjunt entre entitats i la necessitat de dissenyar un projecte a llarg termini per Sa Pobla.

Són propostes que a partir d’ara es treballaran des del PSIB-PSOE per trobar solucions viables i que es puguin dur a terme des de les distintes institucions. A més a més, la candidata socialista també ha pres bona nota de les mancances que té el poble segons han manifestat els ciutadans i ciutadanes. Entre d’altres, la gent de Sa Pobla creu que s’ha de millorar la il·luminació dels carrers, el manteniment de les instal·lacions públiques i el nivell de transparència de l’Ajuntament.

El programa electoral dels Socialistes de Sa Pobla segueix obert i per això, Cladera ha convidat a tothom que vulgui sumar-s’hi a participar i enviar les seves propostes. Qui vulgui, ho pot fer a través de les xarxes socials sota els hastags #TufasSaPobla i #TufasMallorca, posant-se en contacte amb l’Agrupació local o a la web www.convenciomunicipal.conferenciapsib2015.org.