Benvinguda Secretària General de la Federació dels Socialistes de Mallorca

Benvinguda Secretària General de la Federació dels Socialistes de Mallorca

Estimada  ciutadana

Estimat ciutadàSílvia Cano 1

A set mesos de les pròximes eleccions insulars, municipals i autonòmiques ens dirigim a tu per convidar-te a participar en les Assemblees Obertes que farem a les diferents Agrupacions Socialistes de Mallorca amb la finalitat d‘apropar-nos a la ciutadania.

L’esperit d’aquestes Assemblees Obertes és l’escolta activa dels problemes dels ciutadans i ciutadanes, i ser capaços de traslladar les seves inquietuds en propostes polítiques als programes electorals. Volem que la veritable protagonista d’aquestes assemblees sigui la participació ciutadana. Per això, desenvoluparem sessions obertes i dinàmiques participatives que ens permetran tenir un mapa molt proper de les expectatives ciutadanes, del funcionament dels serveis públics, de la democràcia local i de la degradació de la qualitat de vida com a conseqüència de les polítiques i retalls de la dreta. Amb tota aquesta informació recollida pels municipis, redactarem a posteriori les propostes de la Convenció Municipal, que es desenvoluparà dia 21 de febrer.

Aquesta Convenció Municipal plasmarà el full de ruta dels Socialistes de Mallorca envers les polítiques públiques i la gestió municipalista i del Consell de Mallorca, alhora que servirà de base pels programes electorals.

Et demanem que t’impliquis, que col·laboris i que engresquis al màxim de gent possible. Junts i sobretot, gràcies a vosaltres, construirem l’alternativa possible per a Mallorca, i que ha de ser una realitat al maig de 2015.

Aquesta tardor és la tardor de la participació socialista. Amb la Conferència Política del PSIB, amb les Assemblees Obertes, i amb la celebració de primàries als municipis de més de 20.000 habitants.

Els socialistes de Mallorca estam compromesos amb la participació, la transparència i la rendició de comptes. Per això, tots els membres de la Comissió Executiva hem signat el Codi Ètic, un compromís d’honestedat i exemplaritat de tots els càrrecs públics i orgànics del partit. En aquests moments és cabdal donar passes endavant i ben compromeses amb la regeneració democràtica.

Per últim, et fem arribar un díptic amb les 30 propostes més interessants de la Conferència Política del PSOE, de manera puguis explicar a tothom les principals alternatives dels socialistes.

Ens queden uns mesos apassionats on tot és possible. Estic convençuda que amb la teva la  força i activisme, serem capaços de construir l’alternativa i de fer-la possible.

Rep una cordial salutació.

firma silvia

Silvia Cano Juan.